12 травня 2022 р.
Група К 21 1/9
Тема уроку № 29: Підбір
інгрідієнтів та заміс прісного тіста. Організація
роботи в борошняному цеху для приготування тіста та виробів з нього: підбір
посуду, інструменту, інвентарю, підготовка устаткування до роботи.
для ознайомлення з конспектом, натисніть на посилання ⬇⬇⬇⬇
Домашнє завдання
1. За допомогою інтернет-ресурсів знайти збірник рецептур та скласти
інструкційно-технологічну картку на приготування прісного тіста.
2. Організувати робоче місце для приготування прісного тіста з урахуванням
правил охорони праці, норм санітарії та гігієни.
3 . Приготувати прісне тісто із
дотриманням технологічної карти, дотримуючись технологічного процесу.
4. Зробити фото або відео виконаного завдання та надіслати на:
e-mail: ilonazabutna@gmail.com
або на Viber: 095 93 81 629
Немає коментарів:
Дописати коментар