12 травня  2022 р.

Група К 21 1/9

Тема уроку № 29:  Підбір інгрідієнтів та заміс прісного тіста. Організація роботи в борошняному цеху для приготування тіста та виробів з нього: підбір посуду, інструменту, інвентарю, підготовка устаткування до роботи.

для ознайомлення з конспектом, натисніть на посилання ⬇⬇⬇⬇

https://docs.google.com/document/d/1OmcHEOpdqmBXejA0ugkSDqsQBtiDPL8b/edit?usp=sharing&ouid=113340893759439287451&rtpof=true&sd=true

Домашнє завдання

1. За допомогою інтернет-ресурсів знайти збірник рецептур та скласти інструкційно-технологічну картку на приготування прісного тіста.

2. Організувати робоче місце для приготування прісного тіста з урахуванням правил охорони праці, норм санітарії та гігієни.

3 . Приготувати прісне тісто  із дотриманням технологічної карти, дотримуючись технологічного процесу.

4. Зробити фото або відео виконаного завдання та надіслати на:

e-mail: ilonazabutna@gmail.com

або на Viber: 095 93 81 629

 


Немає коментарів:

Дописати коментар