14 квітня  2022 р.

Група К 21 1/9

Тема уроку № 24:  Приготування яєць смажених: яєчня натуральна, яєчня з гарніром, яєчня з салом, яєчня з сухарями, яєчня з томатами. Вимоги до якості. Відпуск.

 для ознайомлення з матеріалом, натисніть на зображення  ⬇⬇⬇⬇⬇

відео, за посиланням: 
перевірка яєць на свіжість  https://www.youtube.com/watch?v=GyBT2dmzVKE&t=1s
            приготування яєчні: https://www.youtube.com/watch?v=6cr8amlXtNU&t=4s

Домашнє завдання

1. Організувати робоче місце для приготування яєчні з урахуванням правил охорони праці, норм санітарії та гігієни.

2 . Приготувати, відпустити, оформити яєчню (на вибір)  із дотриманням технологічної карти, дотримуючись технологічного процесу.

3. Підібрати столовий посуд та подати страву.

4. Зробити фото або відео виконаного завдання та надіслати на:

e-mail: ilonazabutna@gmail.com

або на Viber: 095 93 81 629

 

Немає коментарів:

Дописати коментар