14 квітня 2022 р.
Група К 21 1/9
Тема уроку № 24: Приготування яєць смажених: яєчня
натуральна, яєчня з гарніром, яєчня з салом, яєчня з сухарями, яєчня з
томатами. Вимоги до якості. Відпуск.
для ознайомлення з матеріалом, натисніть на зображення ⬇⬇⬇⬇⬇
відео, за посиланням:
перевірка яєць на свіжість https://www.youtube.com/watch?v=GyBT2dmzVKE&t=1s
приготування яєчні: https://www.youtube.com/watch?v=6cr8amlXtNU&t=4sДомашнє завдання
1. Організувати робоче місце для приготування яєчні
з урахуванням правил охорони праці, норм санітарії та гігієни.
2 . Приготувати, відпустити, оформити яєчню (на
вибір) із дотриманням технологічної
карти, дотримуючись технологічного процесу.
3. Підібрати столовий посуд та подати страву.
4. Зробити фото або відео виконаного завдання та
надіслати на:
e-mail: ilonazabutna@gmail.com
або на Viber: 095 93 81 629
Немає коментарів:
Дописати коментар