Урок виробничого навчання

12 травня  2022 р.

Група К 21 1/9

Тема уроку № 28:  Приготування страв і гарнірів з запечених овочів.  Вимоги до якості. Відпуск.

 для перегляду матеріалу, натисніть на посилання https://docs.google.com/presentation/d/1evWS1zh9XU7MUrdwUTYJR7fQy6JZIvj9/edit?usp=sharing&ouid=113340893759439287451&rtpof=true&sd=true

Домашнє завдання

1. Організувати робоче місце для приготування запечених овочів з урахуванням правил охорони праці, норм санітарії та гігієни.

2 . Приготувати, відпустити, оформити страву або гарнір з запечених овочів  (взяти на вибір з конспекту)  із дотриманням технологічної карти, дотримуючись технологічного процесу.

3. Підібрати столовий посуд та подати страву.

4. Зробити фото або відео виконаного завдання та надіслати на:

e-mail: ilonazabutna@gmail.com

або на Viber: 095 93 81 629

 

Немає коментарів:

Дописати коментар