Урок виробничого навчання
12 травня 2022 р.
Група К 21 1/9
Тема уроку № 28: Приготування страв і гарнірів з запечених овочів. Вимоги до якості. Відпуск.
Домашнє завдання
1. Організувати робоче місце для
приготування запечених овочів з урахуванням правил охорони праці, норм
санітарії та гігієни.
2 . Приготувати, відпустити,
оформити страву або гарнір з запечених овочів
(взяти на вибір з конспекту) із
дотриманням технологічної карти, дотримуючись технологічного процесу.
3. Підібрати столовий посуд та
подати страву.
4. Зробити фото або відео виконаного
завдання та надіслати на:
e-mail: ilonazabutna@gmail.com
або на Viber: 095 93 81 629
Немає коментарів:
Дописати коментар