05 травня  2022 р.

Група К 21 1/9

Тема уроку № 27:  Приготування страв і гарнірів із смажених овочів:  картопля смажена (з сирої, вареної), картопля смажена основним способом та у фритюрі.  Вимоги до якості. Відпуск.

 для перегляду матеріалу, натисніть на зображення ⬇⬇⬇⬇

Домашнє завдання

1. Організувати робоче місце для приготування смажених овочів з урахуванням правил охорони праці, норм санітарії та гігієни.

2 . Приготувати, відпустити, оформити картоплю смажену  (на вибір: з сирої, вареної або у фритюрі)  із дотриманням технологічної карти, дотримуючись технологічного процесу.

3. Підібрати столовий посуд та подати страву.

4. Зробити фото або відео виконаного завдання та надіслати на:

e-mail: ilonazabutna@gmail.com

або на Viber: 095 93 81 629

Немає коментарів:

Дописати коментар