28 квітня  2022 р.

Група К 21 1/9

Тема уроку № 26:  Приготування страв з припущених овочів:  капуста білоголова з соусом, пелюстки (капуста з начинкою із пшона та м’яса). Вимоги до якості. Відпуск.

Перегляд відео, за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=S-hPjwyGEnM

Домашнє завдання:

1. Організувати робоче місце для приготування овочів припущених з урахуванням правил охорони праці, норм санітарії та гігієни.

2 . Приготувати, відпустити, оформити овочі припущені (на вибір)  із дотриманням технологічної карти, дотримуючись технологічного процесу.

3. Підібрати столовий посуд та подати страву.

4. Зробити фото або відео виконаного завдання та надіслати на:

e-mail: ilonazabutna@gmail.com

або на Viber: 095 93 81 629

Немає коментарів:

Дописати коментар