21 квітня 2022 р.
Група К 21 1/9
Тема уроку № 25: Приготування страв з варених овочів:
картопля відварна, картопляне пюре, капуста відварна з маслом, галушки
картопляні, пюре зі шпинату з яйцем. Вимоги до якості. Відпуск. Устаткування,
посуд та інвентар для приготування та відпуску страв з варених овочів.
для перегляду матеріалу, натисніть на зображення⬇⬇⬇⬇
https://www.youtube.com/watch?v=yLh3rfw7ChE - картопляне пюре
https://www.youtube.com/watch?v=px1MCCJnxXU - галушки картопляні
https://www.youtube.com/watch?v=Smzq_L57rI0 - картопляне пюре зі шпинатом
Домашнє завдання:
1. Організувати робоче
місце для приготування картопляного пюре та галушок картопляних з урахуванням
правил охорони праці, норм санітарії та гігієни.
2. Приготувати, відпустити, оформити картопляне пюре та галушки картопляні із дотриманням технологічної карти,
дотримуючись технологічного процесу.
3. Підібрати столовий
посуд та подати страву.
4. Зробити фото або
відео виконаного завдання та надіслати на:
e-mail: ilonazabutna@gmail.com
або на Viber: 095 93 81 629
Немає коментарів:
Дописати коментар