21 квітня  2022 р.

Група К 21 1/9

Тема уроку № 25:  Приготування страв з варених овочів: картопля відварна, картопляне пюре, капуста відварна з маслом, галушки картопляні, пюре зі шпинату з яйцем. Вимоги до якості. Відпуск. Устаткування, посуд та інвентар для приготування та відпуску страв з варених овочів.

для перегляду матеріалу, натисніть на зображення⬇⬇⬇⬇

перегляд відео за посиланнями:

https://www.youtube.com/watch?v=yLh3rfw7ChE - картопляне пюре

https://www.youtube.com/watch?v=px1MCCJnxXU - галушки картопляні

https://www.youtube.com/watch?v=Smzq_L57rI0 - картопляне пюре зі шпинатом

Домашнє завдання:

1. Організувати робоче місце для приготування картопляного пюре та галушок картопляних з урахуванням правил охорони праці, норм санітарії та гігієни.
2. Приготувати, відпустити, оформити картопляне пюре та галушки картопляні  із дотриманням технологічної карти, дотримуючись технологічного процесу.

3. Підібрати столовий посуд та подати страву.

4. Зробити фото або відео виконаного завдання та надіслати на:

e-mail: ilonazabutna@gmail.com

або на Viber: 095 93 81 629




Немає коментарів:

Дописати коментар