Майстер виробничого навчання НЦПО з професії "Кухар" Ілона Забутна

 21 жовтня 2021 р.

Група К 21 1/9 

Ознайомитися з матеріалом можна, натиснувши 

на посилання ⬇⬇⬇⬇

  https://docs.google.com/document/d/1XiKdXXpq8BeDrYQniPiGgYzb9wDZL_BF/edit?usp=sharing&ouid=116660822766792063909&rtpof=true&sd=true

дата: жовтня 20, 2021
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest
Мітки: Дистанційні уроки виробничого навчання

Немає коментарів:

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка
Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)

Про мене

Моє фото
Ілона Сергіївна Забутна
Нікополь, Дінпропетровська, Ukraine
Дивитися мій повний профіль

Архів блогу

  • березня 2024 (10)
  • червня 2022 (2)
  • травня 2022 (9)
  • квітня 2022 (9)
  • березня 2022 (12)
  • грудня 2021 (1)
  • листопада 2021 (2)
  • жовтня 2021 (1)
  • квітня 2021 (15)
  • березня 2021 (4)
  • лютого 2021 (1)
  • січня 2021 (3)
  • грудня 2020 (1)
  • червня 2020 (13)
  • травня 2020 (4)
  • березня 2020 (4)
  • січня 2020 (1)
  • вересня 2019 (3)
  • червня 2019 (1)
  • лютого 2018 (7)
  • січня 2018 (4)

Мітки

  • «Власні методичні напрацювання»
  • «Звіт про методичну роботу за рік»
  • «Подяки
  • «Проведені відкриті уроки»
  • «Проведені позакласні заходи»
  • «Публікації у фахових
  • «Участь здобувачів освіти в обласних та всеукраїнських заходах
  • «Участь педагога в обласних та всеукраїнських заходах
  • грамоти педагогу»
  • Дистанційні уроки виробничого навчання
  • Доповіді
  • змаганнях
  • змаганнях»
  • інформація для здобувачів освіти
  • К 20 "Кулінарія"
  • К 21 "Кулінарія"
  • конкурсах
  • Методичні розробки
  • нагородження
  • олімпіадах
  • періодичних виданнях»
  • Позакласні заходи
  • Портфоліо
  • презентації
  • результативність»
  • Самоосвіта
  • Цікава інформація

Повідомити про порушення

Мітки

  • «Власні методичні напрацювання» (1)
  • «Звіт про методичну роботу за рік» (1)
  • «Подяки (1)
  • «Проведені відкриті уроки» (1)
  • «Проведені позакласні заходи» (1)
  • «Публікації у фахових (1)
  • «Участь здобувачів освіти в обласних та всеукраїнських заходах (1)
  • «Участь педагога в обласних та всеукраїнських заходах (2)
  • грамоти педагогу» (1)
  • Дистанційні уроки виробничого навчання (55)
  • Доповіді (1)
  • змаганнях (1)
  • змаганнях» (1)
  • інформація для здобувачів освіти (3)
  • К 20 "Кулінарія" (9)
  • К 21 "Кулінарія" (10)
  • конкурсах (2)
  • Методичні розробки (4)
  • нагородження (1)
  • олімпіадах (1)
  • періодичних виданнях» (1)
  • Позакласні заходи (5)
  • Портфоліо (1)
  • презентації (2)
  • результативність» (1)
  • Самоосвіта (2)
  • Цікава інформація (3)

Чи взяли Ви щось корисне для себе після перегляду даної статті?????

  • Главная страница
  • Портфоліо
  • Методичні розробки
  • Презентації
  • Позакласні заходи
  • Цікава інформація
  • Майстер - клас
  • Доповіді
  • Інформація для учнів
  • Дистанційні уроки виробничого навчання
  •  Інформація для здобувачів освіти
  •  Самоосвіта

Шукати в цьому блозі

  • Інформація для учнів
  • Дистанційні уроки виробничого навчання
  • Методичні розробки
  • Главная страница
  •  Самоосвіта
  •  Інформація для здобувачів освіти
  • Доповіді
  • Позакласні заходи
  • Презентації
  • Цікава інформація
  • Майстер - клас
  • Портфоліо

презентації

Популярні публікації

  • (без назви)
      20 квітня 2021 р. Група К 18 1/9 ТЕМА: Приготування запечених страв з сиру: бабки з локшини та сиру, запіканки з сиром та родзинками....
  • (без назви)
    4 березня 2020 року у стінах НЦПО, для здобувачів освіти груп К 18 1/9 та К 19 1/9 було проведено позакласний захід на тему "Кейтеринг...
  • (без назви)
     «Власні методичні напрацювання»
Тема "Водяний знак". На платформі Blogger.